Nieuws

In memoriam: onze dierbare collega Andrea

Op zondag 19 november is onze dierbare collega Andrea (52) overleden.

Andrea werkte sinds februari 2013 als preventieassistente bij Stichting Mondzorg. Binnen Stichting Mondzorg was ze een geliefde collega. Ze was een zeer professionele assistente met een groot hart voor de bijzondere doelgroep waar stichting Mondzorg mee werkt. Daarbij was ze rustig, doortastend en zeer gedreven om haar werk zo goed mogelijk te doen. Ook streefde ze er altijd naar zich te blijven ontwikkelen.

Andrea had grote passie voor het Koninkrijk van God en een diep verlangen om mensen bij Jezus te brengen. Mede daarom is ze bij elke outreach van Stichting Mondzorg betrokken geweest en organiseerde ze deze nauwgezet. In alles was haar grote geloof zichtbaar en op de gebedsmomenten die haar zeer dierbaar waren, deelde ze hiervan. Ook gedurende de periode dat ze ziek was kwam ze, als het ook maar even mogelijk was, de gebedsmomenten bezoeken en gaf ze een inkijkje in haar hart.

Binnen Stichting Mondzorg was Andrea voor veel collega’s een steun en toeverlaat. Haar wijsheid, warmte en enorme betrokkenheid waren opvallend. Ook sprak ze regelmatig haar waardering uit op de manier die haar kenmerkte.

Andrea is thuis bij Jezus

We zijn ontzettend dankbaar voor wie ze was en haar betrokkenheid bij onze organisatie. We zullen Andrea enorm missen en we zien uit naar het moment dat we haar weerzien. Het is troost om te weten dat zij thuis is bij Jezus.

Andrea en Corine

Leave a Reply